Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Park ön satışa çıkıyor

Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe 54 yıldır kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası durumundadır. Bu şirket Selenium markasıyla sunduğu kaliteyi şimdi Zeytinburnu’na taşımaktadır. Aşçıoğlu’nun “Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganı ile hayata geçecek yepyeni yaşam projesi Selenium Park Zeytinburnu hayata geçirilmektedir. Proje, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de, tarihi surlara komşu olarak inşa edilmektedir.

Yatay Mimari Konseptli, Bahçeli, Balkonlu, Teraslı ve Sur Manzaralı Bir Yaşam

Selenium Park Zeytinburnu bölgesindeki eşsiz yatay mimari konseptiyle 2 artı 1’den 5,5 artı 1 bahçe dublekse kadar farklı seçenekler yer almaktadır. Ayrıca tarihi surların yanı sıra 32 dönüm büyüklüğündeki Belgrad Parkı’na komşu olarak inşa edilmektedir. Parkın içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş/bisiklet yolları, sosyal tesisler ve geniş yeşil alanı bulunmaktadır.
Yürüme mesafesinde özel üniversiteler, köklü hastaneler, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Selenium Park projesinde, 112 metrekareden 352 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daireler mevcuttur. Ayrıca 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri sunan toplam 196 birim yer almaktadır. Projede, kentin gerçek merkezinde, çok özel bir lokasyon ve arazide villa konforunda bahçeli konut keyfi sunulmaktadır. Söz konusu bahçeli konutların seçenekleri 3 artı 1’den 5,5 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur.

Proje, ön satış döneminde olup ve Ağustos 2023’te teslim edilecektir. Üstelik öncelikli seçim ve Aşçıoğlu finansman modeli ile vade farksız avantajlı ödeme planı sunulmaktadır.

1 milyar TL Yatırımla Selenium Park Ön Satışa Çıkıyor

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, projenin ön satış dönemi ile ilgili değerlendirmede bulunmuştur. Aşçıoğlu, 2001’den beri Selenium markası adı altında yükselmeye başlayan projelerine bir yenisini ekliyor olmanın mutluluğunu içinde olduklarını dile getirmiştir.

İrfan Aşçıoğlu; “Aşçıoğlu olarak proje geliştirdiğimiz bölgelerdeki istek ve ihtiyaçları derinlemesine analiz etmekteyiz. Ayrıca bölgede fark oluşturacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3 projedeki, ortalama 1.100 bağımsız bölümün teslimi sonrası şimdi de Zeytinburnu’nda yepyeni bir projeye başlıyoruz. Bu bölgeye ilişkin olarak farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması olan proje olmasını hedefledik. Bununla beraber kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst düzeyde yaşanacağı bir proje hayalini kurmaktayız. Modern hayatın getirdiği şu ikilemi duymuşsunuzdur; kalabalıktan uzak, sakin bir yaşam sürmek istiyorum ancak şehirden uzak olmak istemiyorum. Birçoğumuza bu imkansız gibi görünse de Selenium Park projesi sakinlerine bu ayrıcalığı vadetmektedir.

İstendiğinde dakikalar içerisinde şehrin tüm olanaklarına kolayca ulaşılabilecek konuma sahiptir. Ayrıca burası fiziken değil, zihnen uzaklaşılabilen bir yaşam sunmaktadır. Sosyalleşmeyi arttıran yatay mimariyle beraber zengin sosyal tesisler sunan projeyi yaklaşık 1 milyar TL değerindeki yatırımla ön satışa çıkarıyoruz. Bu projede, daha ferah yaşam alanları, daha az konut ve daha fazla samimiyet hayal ettik. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören projemizin geniş aile yaşamına uygundur. Ayrıca komşuluk ilişkilerinin yoğun olduğu proje olmaktadır. Bunun yanı sıra nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına ve zengin sosyal imkanlara sahiptir. Bu projenin mimari konseptiyle beraber konumu ve tarihi kara sur manzarası sayesinde geçmişle geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz.” açıklamalarında bulunmuştur.

Tüm ulaşım araçlarına yakın konum ve ile geniş sosyal alanlar

Selenium Park Zeytinburnu projesi Marmaray’a yürüme mesafesinde yer almaktadır. Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığı ile merkezi bir noktada konumlanmaktadır. Üstelik yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunmaktadır. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım imkânı sağlayan Kabataş-Bağcılar tramvayı yer almaktadır. Ayrıca projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da projeye değer katmaktadır.

Proje, araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisiyle tasarlanmaktadır. Kapalı yüzme havuzu, özel sinema odası, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası bulunmaktadır. Ayrıca fitness, kapalı ve açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer almaktadır.

Selenium Park reklam filmi

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…