Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Park Zeytinburnu ön talep topluyor

Zeytinburnu konut projesi Aşçıoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi’nde yer almaktadır. Yatay mimari konseptli ile inşa edilecek olan Selenium Park Zeytinburnu projesinde ön talep toplama süreci başlamıştır. Söz konusu projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek?

Proje ilk fiyat avantajı ile satışta

Aşçıoğlu firması tarafından hayata geçirilecek olan konut projesi İstanbul, Zeytinburnu, Kazlıçeşme’de yer almaktadır. Kazlıçeşme’de yer alan konut projesi Marmaray’a yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi 32 bin metrekare alana sahip parka komşu bir konumda yer almaktadır. Bu yeni konut projesinde ilk fiyat ve öncelikli seçim hakkı için ön talep toplama süreci de başlamıştır.

Aşçıoğlu firması, Selenium markalı projelerine bir yenisini daha eklemektedir.  Firma İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk getirmeye hazırlanmaktadır. Konut projesi Fatih ve Bakırköy İlçesi’ne komşu olan Zeytinburnu bölgesinde yer almaktadır. Bu bölgede yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan yeni konut projesinin ismi ise Selenium Park olarak belirlenmiştir.  Söz konusu konut projesi Tarihin huzurunda derin bir nefes sloganı ile hayata geçirilmektedir. Ön talep toplama sürecinin başladığı konut projesinde inşaat çalışmaları ise başlamış durumdadır.

Aşçıoğlu firması tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde inşa edilen Aşçıoğlu Selenium Park projesinde toplam 196 adet konut yer almaktadır. Yatay mimari konsepti ile inşa edilen konut projesi 3 ve 4 katlı konut bloklarında oluşmaktadır. Konut projesinde 2+1 tip daireden 5.5+1 bahçe dubleks tip daireye kadar değişen farklı seçenekler yer almaktadır. Zeytinburnu konut projesinde tarihi surların yanı sıra ayrıca 32 bin metrekare büyüklüğe sahip park manzarası da bulunmaktadır.

Kazlıçeşme konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri 112 metrekare ile 272 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde ayrıca 35 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen farklı alanlarda bahçeli daire seçenekleri de yer almaktadır.

Selenium Park Zeytinburnu ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının başladığı Selenium Park Zeytinburnu projesinde teslimlerin ise 2023 yılında yapılması planlanmaktadır. Konut projesinde yaşamın ise 23 ay sonra başlaması planlanmaktadır. İstanbul konut projesinde yer alan daireler bahçeli ve balkonlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca konut projesinde 50 metrekareye kadar varan büyüklüklerde teraslı konutlar da yer almaktadır.

Konum olarak baktığımızda konut projesi Marmaray’a yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna da yakın bir konumda yer almaktadır. Bu kapsamda bakıldığında projenin ulaşım sorunu olmadığı görülmektedir.

Zeytinburnu konut projesi hastanelere ve üniversitelere yürüme mesafesinde yer almaktadır. Sosyal alanlar olarak bakıldığında ise proje içerisinde kapalı yüzme havuzu, özel sinema odası yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası gibi alanlar da yer almaktadır. Çocuk için oyun odası buluna projede ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları gibi alanlar da bulunmaktadır.

Selenium Park Zeytinburnu reklam filmi