Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Retro 9 projesindeki tüm konutlar satılmak üzere

Ulaşım yollarının yakınına inşa edilen Selenium Retro 9 projesinde, dairelerin yanı sıra mağaza ve ofis satışı da bulunuyor.  Aşçıoğlu firmasının hayata geçirdiği projedeki konutların ise teslim tarihi dolmadan satış oranı yüzde 99’a ulaştı. 7 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kurulan proje, içinde 225 adet rezidansı barındırıyor. Ayrıca,108 adet ofisi ve 15 adet mağazası bulunan Selenium Retro 9 projesi, 18 katlı iki bloktan oluşuyor. Bu yılın (2019) Eylül ayında teslim edilecek proje, ulaşım yollarına ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde buluyor.

Selenium Retro 9 projesindeki daire seçenekleri nelerdir?

Yeni Ataköy Yolu ve E-5 Karayolu üzerinde bulunan Selenium Retro 9 projesindeki 1+1 daire tipleri 61 metrekare ile 79 metrekare arasında değişirken 2+1 daire tipleri ise 112 metrekare ile 124 metrekare arasında bulunuyor.

Projenin sunduğu hizmetler nelerdir?

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odası, toplantı odası, restoranı, kafe ve bistrosu, mağazaları bulunan projede aralıksız çalışan canlı güvenlik ve aralıksız çalışan concierge hizmeti sunuluyor. Genelde otellerde kullanılan concierge hizmetleri genelde şunları içeriyor:

Resepsiyon hizmetleri, teslimat hizmetleri, ev temizlik hizmeti, seyahat danışmanlığı, uçak bileti, araç kiralama, bilgilendirme ve fatura hizmetleri, özel gün ve davet organizasyonu hizmeti, kurye hizmeti, kuru temizleme hizmeti, terzi ve lostra salonu hizmeti, çiçek ve hediye gönderim organizasyonu hizmetleri, özel şoförlü havaalanı transferi hizmeti ve restoran rezervasyon hizmeti.

Projedeki ofis tiplerinin genişliği nedir?

Projede, 132 metrekare ile 960 metrekare arasında genişliğe sahip 108 adet ofis bulunmaktadır. Projedeki açık hava dükkânları ise 140 metrekare ile 1.050 metrekare arasında değişiyor.

Projede sunulan ödeme imkânı nedir?

Söz konusu projede, yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 36 ay faizsiz ödeme imkânı sunuluyor.

Proje nerede konumlandırılmıştır?

İstanbul Kültür Üniversitesini karşısına alan proje; metrobüs durağına 60 metre mesafede, metro istasyonuna 430 metre mesafede, E-5 yoluna 10 metre mesafede, Uluslararası Gençlik Merkezi’ne 50 metre mesafede, 11 milyon metrekarelik alana sahip Millet Bahçesi’ne ise 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Proje, ayrıca, Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği noktada bulunuyor.

Ataköy 7-8-9-10m Mah. 26A/1 Bakırköy / İstanbul, açık adresinde bulunan Selenium Retro 9 projesinin detaylarına +90 (212) 661 01 16 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.