Kategoriler
Proje Haberleri

Selimpaşa Saray Evleri fiyat bilgisi

İstanbul’un Silivri ilçesinde, Mefa İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Selimpaşa Saray Evleri konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 5 blokta toplam 36 adet daire mevcut. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 107 metrekare ila 176 metrekare arasında değişiyor.

Lüks konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 450 bin TL’den ve 4+1 tipteki daireler ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

8 dairenin satılık olduğu konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede yeşil alan, süs havuzu, dinlenme terası, çardak, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu ve spor sahası gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde akıllı ev sistemleri bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aile yaşamına uygun şekilde planlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi sağlık ve eğitim kurumlarına, alışveriş ve yeme-içme mekanlarına kolay erişilebilir bir noktada yükseliyor. Az katlı bir mimariye sahip olan konut projesi, Beylikdüzü’nden Silivri’ye kadar uzatılan metrobüs güzergahına beş dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Ana arterlere de yakın olan proje, E-5’e ve TEM’e kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi, Selimpaşa Merkez Mahallesi, Deniz Sokak, No: 9, Silivri, İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 864 29 54  numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.