Kategoriler
Proje Haberleri

Selimpaşa Saray Evleri’nde banka kredili ödeme

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Silivri ilçesinde, Mefa İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Selimpaşa Saray Evleri konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Projede 5 blokta toplam 36 adet daire yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.

Konut projesindeki daireler, 107 metrekare ila 176 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanarak alıcıya sunuldu.

Lüks konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 450 bin TL’den ve 4+1 tipteki daireler ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

8 adet dairenin satılık olduğu konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede yeşil alan, süs havuzu, dinlenme terası, çardak, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu ve spor sahası gibi çok sayıda sosyal donatı alanı mevcut.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin konumu

Konut projesi sağlık ve eğitim kurumlarına, alışveriş ve yeme-içme mekanlarına kolay erişilebilir bir konumda inşa edilerek alıcıya sunuluyor. Az katlı bir mimariye sahip durumdaki konut projesi, Beylikdüzü’nden Silivri’ye kadar uzatılan metrobüs güzergahına yaklaşık olarak beş dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Ana arterlere de yakın olan proje, E-5’e ve TEM’e kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Selimpaşa Saray Evleri konut projesi, Selimpaşa Merkez Mahallesi, Deniz Sokak, No: 9, Silivri, İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0212 864 29 54 numaralı telefonu arayıp ulaşılabiliyor.