Kategoriler
Proje Haberleri

Selin Villaları Göcek satışları devam ediyor

Selin Villaları Göcek projesi geniş özellikleri ve lüks yapısıyla sizler için satışa sunulmaktadır. Proje AKDAĞ GRUP İNŞAAT tarafından hayata geçirilmiştir. Muğla Fethiye’de bulunun proje 4 artı 1 olarak inşa edilen tripleks 2 adet villadan oluşmaktadır. Söz konusu proje doğa manzarasıyla dikkat çekmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede bulunan konutlar kalite ve kullanışlılık bakımından dikkat çekmektedir. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villanın büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 160 metrekaredir. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Her konuta ait müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. İç özellikleri ise; 4 adet banyosu olup yatak odalarında ebeveyn banyoları bulunmaktadır. Salon, mutfak, koridor ve yatak odalarında mermer veya birinci sınıf seramik uygulanmaktadır. Villaların girişleri traverten veya kaymaz granit seramik olacaktır. Ayrıca villa iç kısımları emprador mermer veya granit seramik olacaktır.

Selin Villaları Göcek konumu hakkında

Selin Villaları Göcek projesi doğa ve şehir manzaralıdır. Söz konusu proje Muğla’nın Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir merkezine yakın olup ilçenin birçok imkanlarından faydalanabilirsiniz. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bunun yanı sıra dolmuş, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz. Üstelik havaalanı ve sahile yakındır.

Selin Villaları Göcek fiyatları hakkında

Projede bulunan büyüklüğü brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 tripleks dairenin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 614 40 45 ya da 0 (532) 326 21 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version