Kategoriler
Proje Haberleri

Selvi Kent nerede

Ahmet Selvi İnşaat imzası ile Selvi Kent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Denizli ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede birbirinden bağımsız konut blokları yer alıyor. Bahsi geçen konut blokları, modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede bulunan bloklar dörder katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Selvi Kent projesi bünyesinde 24 adet satılık daire barındırıyor. Birçok açıdan alıcıların ilgisini gören proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutların kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Denizli ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılacağını belirttiğimiz proje, Karahasanlı Mahallesi’nde yer alıyor. Proje, caddeye yakın bir konumda yükseldiği için bu açıdan alıcılar için ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Büyüklüklerine bakacak olursak, projedeki konutların büyüklüklerinin de tek bir plandan oluştuğunu görüyoruz. Selvi Kent projesinde bulunan konutların tümü 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projede bulunan konutlar 175 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Tek bir daire tipinden ve plandan meydana geldiğini belirttiğimiz projede, konut fiyatları iki farklı seçenekten başlıyor. Selvi Kent projesinde yer alan konutlar 550 bin TL’den ve 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması ve çalışmalar tamamlandıktan sonra da alıcı ile yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Bahsi geçen konutlar ile ilgili soru sormak veya proje ile ilgili bilgi almak isterseniz eğer 0532 481 28 97 numaralı telefon hattını arayabilir, sağlıklı bir şekilde firma ile iletişim kurabilirsiniz.