Kategoriler
Proje Haberleri

Sema Şehir Beylerbeyi projesinde daireler satışta

Sema Şehir Beylerbeyi projesinde Gaziantep Şehitkamil bölgesinde Karacaahmet mahallesinde konumlu avantajlı daireler ve dükkanlar satışa çıktı. Akıllı ev kategorisinde değerlendirilen konut projesinde daire fiyatları ne kadar? Daireler ve dükkanlar krediye uygun mu? Proje özellikleri neler?

Sema Şehir Beylerbeyi proje özellikleri

Projede 83 metrekare tek od alık dükkanlar satışta. Cadde üstü dükkanlar doğalgaz ile ısınıyor. Proje kapsamında ayrıca brüt 185 net ise 120 metrekarelik 2+1 tip daire seçenekleri de mevcut. Projede yer alan daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor. 10 katlı binada yer alan dairelerde balkon ve 2 adet banyo mevcut. Projede yer alan daireler görüntülü arama ile de gezilebiliyor.

Sema Şehir Beylerbeyi olanakları neler?

Proje kapsamında yer alan daireler akıllı daire özelliğinde. Ayrıca geniş balkonlu lüks daireler konum itibarı ile de avantajlı durumda. İsteğe bağlı olarak lüks duvar kağıtları ve özel modern asma tavanlarına sahip daireler çift cam cam balkonlu. Ayrıca proje kapsamında kapalı otopark imkanı da mevcut. Bununla birlikte proje özel daire olanakları ile de dikkat çekiyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında brüt 83 metrekare alana sahip dükkanlar 780 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca proje kapsamında yer alan brüt 185 metrekarelik 2+1 lüks daireler ise 530 bin TL fiyat ile satışa çıktı.  Projede daireler ve dükkanlar krediye uygun durumda. Bununla birlikte projenin 30 Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi bekleniyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 343 96 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…