Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Sembol İstanbul’da 3 farklı kampanya

Karden İnşaat AŞ. tarafından İstanbul ili, Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesinde konut sahibi olmak isteyenlere üç farklı kampanya imkanı sunuyor.

Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile ilgili başlattığı 3 farklı kampanyaya göre konut satın almak isteyenler dilerse yüzde 25 peşin ödeme + 30 ay sıfır faiz imkanı, dilerse yüzde 25 peşin ödeme + yüzde 50 teslimde ödeme imkanı veya yüzde 100 peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

3 konut bloğu ve 1 adet ticari ünitelerin yer aldığı bloğundan meydana gelen Sembol İstanbul projesinde 2 blokta residence dairelere, diğer blokta ise konut ve home ofisler yer alıyor.

Sembol İstanbul projesindeki busidence metrekare birim fiyatları 3.500 ile 4.500 TL olarak belirlendi. Sembol İstanbul projesinde ayrıca yüzde 1 KDV imkânı da bulunuyor.

11 ay sonra teslim edilmesi planlanan Sembol İstanbul Evleri projesindeki C blokta 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki busidence daireler yer almaktadır.

Sembol İstanbul projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları gibi alanlar yer alıyor.

Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde, E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km mesafede yer alıyor.

Tel: 444 61 10

Tasinmazhaber.Com