Kategoriler
Proje Haberleri

Semt 77 fiyat listesi

Yalova Group firması tarafından Yalova İli,  merkez İlçesi’nde hayata geçirilen Semt 77 projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. Semt 77 fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, rezidanslar, home office, dükkan, semt meydanı, açık semt pazarı, benzersiz peyzaj alanları  bulunuyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Semt 77 projesi bünyesinde 600 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Semt 77 projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 5+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 188 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projedeki 1+0 tip dairelerin büyüklükleri 40 metrekare, 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 62 metrekare olarak tasarlandı.  Projede yer alan 2+1 tip dairlerin büyüklükleri 80 ile 136 metrekare arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerin alanları 179 metrekare, 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 188 metrekare olarak olacak şekilde projelendirildi.

Semt 77 fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Semt 77 projesindeki satılık daire fiyatları 250 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan 40 metrekare büyüklüğe sahip 1+0 tip dairelerin fiyatları 250 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan 62 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 385 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan 80 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 685 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan 179 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan 179 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Yalova şehir merkezine 5 dakika, İstanbul’a 25 dakika, Bursa’ya 45 dakika, Kocaeli’ne ise 45 dakika mesafede yer alan Semt 77 projesi Bursa Yolu üzeri 4. km (Terminal Yanı) / Yalova adresinde yer alıyor.

Tel: 444 70 77

Exit mobile version