Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Bahçecik Kocaeli’nde Yükseliyor

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Şehitekrem Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Pekdemir İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Semt Bahçecik konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Kocaeli konut projesi Şehitekrem Mahallesi’nde yer alan 19 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 10 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede 19 blokta toplam 152 adet dairen yer almaktadır. Bunların yanı sıra projede peyzaj ve yeşil alanlar da bulunmaktadır.

Semt Bahçecik konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare, net ise 118 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip konutlar ise brüt 112 metrekare, net 87 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projedeki daireler, kombili bireysel ısınma sistemiyle ısınmaktadır. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemine de sahiptir. Salonlarda gizli led aydınlatma, duvarlarda ise su bazlı boyalar kullanılmaktadır. Konut projesi, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Proje sosyal alanlar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde sosyal tesis alanları, açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun kulübü, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcuttur. Üstelik her eve özel araç park alanları da bulunmaktadır.

Semt Bahçecik Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 575 bin TL’den başlamaktadır.

2. katta yer alan 112 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler, 575 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

4.katta yer alan 2+1 tip daireler, 625 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

2.katta bulunan 3+1 daireler, 790 bin TL’den satışa sunulurken, bu fiyatlar 915 bin TL’ye kadar ulaşmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kocaeli konut projesi, şehir merkezine 14 dakikalık mesafe yer almaktadır. Aynı zamanda market, sağlık ocağı, eczane gibi yerler de projeye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje, Bahçecik Köyünün merkez noktasındaki konumu ile, deniz ve orman manzarasına sahip bir projedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 321 42 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…