Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Bahçekent fiyat bilgisi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, SurYapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Semt Bahçekent konut projesi, toplam 23 bin 264 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İki etaptan meydana gelen projede, 669 adet daire ve 26 adet ticari alan mevcut durumda. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 72 metrekare ila 233 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Semt Bahçekent karma projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 336 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler 667 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 919 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 5 peşinat vererek kalan kısım için 60 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirimden de faydalanılabiliyor.

Semt Bahçekent karma projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede market, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, sauna, tam donanımlı spor alanı ve açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Konut projesinde market, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Projede ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Karma proje nerede yükseliyor?

Karma proje, oldukça merkezi bir konuma sahip. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Semt Bahçekent projesi, Hoşdere Mah. Esenyurt/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 444 5 787