Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Kampanyalar

Semt Bahçekent projesinde 2. yılda ödeme

Semt Bahçekent projesindeki satın alımlarda yüzde  5 peşinat oranında peşinat isteniyor. Ödeme planı kapsamında oluşturulan taksitler bankaya değil, projenin geliştiricisi olan Emlak Konut GYO’ya ödeniyor.

Projeden satın alacağının dairenin ödemelerine ise satın alma tarihinden iki yıl sonra başlıyor.

Projedeki sosyal olanaklar neler?

Hoşdere Millet Bahçesi’nin yanı başında inşa edilen Semt Bahçekent projesi, merkezî konumda bulunuyor. Bol yeşil alanlara ve süs havuzlarına sahip projesinde çocuk oyun alanları da yer alıyor. Fitness salonu ve yüzme havuzu da projenin sosyal donatıları arasında.

Modern donatılara sahip projede elektrik araçlar için şarj üniteleri de kuruluyor. Site alanındaki cadde mağazalar, konut sakinlerine site dışına çıkmadan alışveriş yapma imkânı sunuyor.

Semt Bahçekent projesindeki daireler

Halkalı-Marmaray Yüksek Hatlı Tren hattının Esenyurt durağına yakınlığıyla bilinen projedeki konutlarda çamaşır odası bulunuyor. Avrupa Yakası’ndaki projenin bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinde ikişer adet balkon bulunuyor. İki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin birinde 3 adet balkon bulunurken diğerlerinde 4 adet balkon yer alıyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu 2 daire tiplerinden birinin balkon sayısı 6’yken diğerinin ise 7 adet balkonu bulunuyor. İçerisinde 669 adet dairenin yer aldığı projedeki dört odalı ve bir salonlu 2 daire tiplerinden birinin balkon sayısı 5’ken diğerinin 7 adet.

 Projedeki daire büyüklükleri neler?

Semt Bahçekent projesindeki 1+1 daire tiplerinin büyüklükleri net 46 metrekare ile net 47 metrekare arasında. İki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri net 73.98 metrekare büyüklüğüyle net 88.67 metrekare büyüklüğü arasında.

Söz konusu projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin birinin büyüklüğü net 114.94 metrekareyken diğerinin büyüklüğü net 120.44 metrekare değerinde. Projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleriyse net 144.17 metrekare ve net 146.06 metrekare büyüklüklerinde olmak üzere iki ayrı seçenekte.

Semt Bahçekent projesinin satış ofisi

Adres: Orhangazi Mahallesi, Mercedes Bulvarı, Mercedes-Benz Fabrikası Önü, Bahçekent Mevkii, Esenyurt/İstanbul

Telefon: 0536 271 62 80

Yeni ödeme planı tanıtım filmi