Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Bahçekent projesindeki daire fiyatları

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Semt Bahçekent projesinin önümüzdeki aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor. Satın alımlarda sadece daire fiyatının sadece yüzde 5’inin peşin olarak ödendiği projedeki taksitler ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Emlak Konut GYO‘ya ödeniyor.

Ödemeleri iki yıl sonra başlayan projedeki daire fiyatları ise 348 bin liradan başlıyor.

Projedeki konut seçenekleri

Esenyurt’ta yükselen Semt Bahçekent projesindeki teslimler, önümüzdeki aralık ayında başlayacak. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarının bulunduğu projedeki bir odaya ve bir salona sahip daireler, net 46 metrekare ile net 47 metrekare arasındaki büyüklük seçenekleriyle inşa ediliyor.

Yüksek Hızlı Tren durağına yakın mesafeye konumlandırılan projedeki iki odaya ve bir salona sahip olan konutların büyüklükleri net 73.98 metrekare değerinden başlıyor. Bu konut tiplerinin büyüklük değerleri, net 88.67 metrekare değerine kadar yükseliyor.

Söz konusu olan projedeki üç odaya ve bir salona sahip daire seçeneklerinin büyüklükleriyse net 114.94 metrekare ile net 120.44 metrekare arasında.

Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları

Büyük yeşil peyzaj alanlarına sahip olan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 348 bin lira ile 484 bin lira arasında. İki odaya ve bir salona sahip olan daireler de 512 bin lira ile 844 bin lira arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Üç odaya ve bir salona sahip daireler de 740 bin lira ile 1 milyon 4 bin lira arasındaki seçeneklerle potansiyel alıcılarıyla bulunuyor. Projedeki dört odaya ve bir salona sahip olan daireler ise 1 milyon bin lira ile 1 milyon 179 bin lira arasında.

Proje alanındaki sosyal olanaklar neler?

Semt Bahçekent projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness alanı, mağazalar bulunuyor. İçerisindeki süs havuzlarının da görsel değer kattığı projenin yanı başında Hoşdere Millet Bahçesi yer alıyor.

Semt Bahçekent satış ve iletişim

Projenin satış ofisi Orhangazi Mahallesi, Mercedes Bulvarı, Mercedes-Benz Fabrikası Önü, Bahçekent Mevkii, Esenyurt / İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0536 271 62 80