Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Semt Bahçekent yüzde 10 indirim ile satışta

Semt Bahçekent konut projesi İstanbul’da sizleri bekliyor. Satışlarına kaldığı yerden devam edilen projede, yakın zamanda yüzde 5 peşinat ve 2 yıl geri ödemesiz kampanya başlatıldı. Hemen teslim fırsatının kapınıza geldiği sürece dair, hayallerinize kavuşmak adına kredi imkanlarınızı vakit kaybetmeden hesaplayın.

Semt Bahçekent proje özellikleri

1+1 daireden 4+1 daireye varıncaya dek çeşitli seçeneklerin bulunduğu Semt Bahçekent konutlarında; toplamda 1506 konut ve 282 ticari üniteye hayat verildi. Ayrıca tüm daireler her türlü ailenin ihtiyacına yanıt verecek konfor düzeyine sahiptir. Sizlerde tıpkı diğer site sakinleri gibi botanik bahçesinden, biyolojik göletine kadar birçok fırsata sahip olmanın tadına varın.

Semt Bahçekent konut projesinde yer alan daire boyutları; 1+1 daireler için 66 ila 72 metrekare arasında değişim gösteriyor. 2+1 dairelerde ise bu boyutlar 116 ila 124 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 dairelerde 176 metrekarelik sabit boyutlar, 4+1 dairelerde 212 ila 219 arasında değişiyor.

Sosyal imkanların aralıksız olarak arttığı Semt Bahçekent konutlarında; fitness salonu, sauna, üstü açılabilir yüzme havuzları sizleri beklemekte. Çocukların neşeli seslerinin site sakinlerine huzur vereceği alan içerisinde birbirinden çeşitli oyun alanları ailelerin yüzünü güldürecektir. Ayrıca sizler de boş zamanlarınızda bir birey olduğunuzu hatırlayabilir ve böylece spor tesislerinde günün yorgunluğunu kolayca üstünüzden atabilirsiniz. Bu sırada da çocuklarınızın neşeli sesine kulak vermeye hazır olun.

Yüzde 65 yeşil alanla süslenen konut çevresi, yansıma ve süs havuzlarıyla oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip. Köprüler, pergola altı oturma alanları ve çim aktiviteleri ile çevresindeki diğer konutlardan daima önde olacak.

Projede yer alan kampanya özellikleri

Semt Bahçekent, yepyeni bir yaşam ortamını sizlere bahşediyor. Binlerce kişiyi ev sahibi yapmak üzere yola çıkan ve tam tamına 66 yıllık deneyimini bu yolda harcayan Emlak Konut, hayallerinize daima ortak olmaya hazır. Hoşdere Millet Bahçesi’nin hemen yanı başında bulunan estetik yapılar, doğa ve şehir hayatını sizlere harmanlayarak yeni bir yaşam alanı oluşturuyor. Konumu itibariyle huzur ve güvenin bir arada bulunduğu semtte, TEM Otoyolu sayesinde, İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Köprüsü’nü kullanmak oldukça kolay.

Avrupa yakasında yükselen prestijli konut projesi yepyeni bir hayata sizleri götürmeye hazır. Ömürlük yatırım olarak görülebilecek konut projesi, aynı zamanda yıl içinde değerini arttırmaktadır. Mecidiyeköy-Esenyurt arasını 26 dakikaya indirmesi beklenen yeni metro projesine yakınlığı ile dikkat çeken konutlarınız, aynı zamanda TEM Otoyolu’na yalnızca 8 km mesafede yer alıyor. E-5 ile arasında 7 km bulunan Bahçekent’in, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezleriyle olan yakınlığı oldukça dikkat çekici.

Emlak Konut GYO altında satışa sunulan projenin yeni satış fiyatı yüzde 10 indirime girdi. Aynı zamanda yüzde 5 peşinat ile önden ödeme yapabileceğiniz yeni daireniz için ödeme planınız 3. yıldan sonra başlatılıyor.

Detaylı bilgi için: 0536 271 62 80