Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Yeniköy Mersin satışları devam ediyor

Semt Yeniköy Mersin konut projesi ayrıcalıklı özellikleri, özel bir yaşam sunması ile dikkat çekmektedir. Mersin’in Yenişehir İlçesinde yükselen proje Oktay İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Yenişehir İlçesi, Limonluk Mahallesi üzerindeki 10 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 tip konsept dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Semt Yeniköy Mersin projesi 2 konut bloğundan oluşmaktadır. Proje kapsamında 60 adet 3+1 daire yer almaktadır. Daire seçenekleri arasında kat ve cephe alternatifleri de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra daire büyüklükleri brüt 147 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir.

Proje kapsamındaki daire içleri ankastre mutfak, gömme dolap, klima, cam balkon gibi donatılara sahiptir. Aynı zamanda vestiyer, görüntülü diafon, spot aydınlatma, ısıcam gibi donatılar da mevcuttur. Projede çocuk oyun parkı, fitness salonu, sinema ve dijital oyun salonu gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu, sosyal tesis, bisiklet alanı gibi alanlar da mevcuttur. Botanik bahçeli site içerisinde sulama sistemi, güvenlik kameraları, otopark, lobi, su deposu gibi olanaklar bulunmaktadır. Tüm dairelerde tam kapasite jeneratör yer alan sitede şifreli blok girişleri, güvenlik şifreli giriş gibi özellikler yer almaktadır.

Semt Yeniköy Mersin konumu ve fiyatları hakkında

Semt Yeniköy Mersin konut projesi, Mersin Yenişehir Limonluk’ta 2.Çevre Yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca Palm City AVM’ye yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin büyüklüğüne ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt alanları 148 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0324 473 22 44 ve 0552 502 10 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version