Kategoriler
Proje Haberleri

Semt77 Begonya Suit satılık 1 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Semt77 Begonya Suit projesi, kültürel birikimleri koruyarak ve doğaya zarar vermeyerek kaliteli yapılar inşa etme vizyonuna sahip olan Yalova Group tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu firmanın Semt77 projesi kapsamında şu an 2 konut projesi ve 1 AVM projesi mevcuttur. Söz konusu projede ise 1 + 1 odalı ya da 1 + 0 odalı yani stüdyo daire seçenekleri vardır. Yalova’nın merkezinde uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için bu daireler kaçırılmayacak fırsatlardır. Bu satılık rezidans daireleri hem özellik hem de konum açısından dikkat çekmektedir. Dolayısıyla bu dairelerin kira getirileri çok yüksek olabilecektir.

Tek banyoya sahip olan bu dairelerden 1 + 1 odalılar brüt 62 m2 – net 40 m2’dir. Ayrıca 1 + 0 odalı stüdyo daireler ise brüt 40 m2 – net 26 m2 büyüklüğe sahip olmaktadır. Bu rezidans dairelerinin sahip olduğu imkanlar arasında resepsiyon hizmeti, güvenlik hizmeti, revir odası çok önemlidir. Bununla birlikte açık – kapalı otoparkları, açık – kapalı yüzme havuzları ve teras bowling salonu ise konut sahiplerini ilgilendiren özellikler arasındadır. Donanımlı spor salonu, özellikle hamileler için tasarlanmış yoga salonu ve bilardo salonu da diğer detaylardandır.

Bu daireler krediye uygun olarak satışa çıkmıştır. Bu konutlar, yüzde 0.99 faiz oranı ve 48 ay vade fırsatı ile alıcılarını beklemektedir. Ayrıca bu dairelere sahip olmak için takas da uygulanabilir.

Konutlar nerede yükselmektedir?

Begonya Suit Yalova şehir merkezinde yer alan Bayraktepe Mahallesi’ndedir. Bu projenin yer aldığı Bursa Yolu üzerinde, firmanın bir diğer konut projesi olan Akasya Family Concept daireleri de yükselmektedir. Kent ormanı, yeni hastane ve emniyet genel müdürlüğü bu konuma en yakın mesafedeki yerlerdendir. Ayrıca proje arazisi oldukça sağlam ve merkezi bir konumdadır.

Semt77 Begonya Suit dairelerinin fiyatı ne kadardır?

Proje hakkında en çok merak edilenlerin başında fiyat durumu gelmektedir. Dolayısıyla Semt77 Begonya Suit satılık daire fiyatları şöyledir:

  • 1 + 1: 450 bin TL
  • 1 + 0 (Stüdyo daire): 310 bin TL

Daha detaylı bilgilere ulaşmak için arayınız: 0 532 413 73 15

Daha başka proje haberleriyle de ilgileniyorsanız TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version