Kategoriler
Proje Haberleri

Şenyurt İnşaat Aydın Evler lansman fiyatlarıyla satışta

Şenyurt İnşaat Aydın Evler projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şenyurt İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede tek blok içerisinde 6 kat ve 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede tek blok içerisinde 6 kat ve 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra zemine laminant parke uygulanmaktadır. Mutfak dolapları MDF Lake yapılmaktadır. Konutlar İtalyan silinebilir duvar kağıtlarına sahiptir. Alaturka tuvalet, mobilya, PVC pencere, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Şenyurt İnşaat Aydın Evler konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafededir.

Şenyurt İnşaat Aydın Evler fiyatları ne kadardır?

Şenyurt İnşaat Aydın Evler projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Daireler kredi kullanımına uygundur. Ayrıca projede fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 957 03 87 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…