Kategoriler
Proje Haberleri

Şenyurt İnşaat Modalife Residence satışları devam ediyor

Şenyurt İnşaat Modalife Residence projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizleri bekliyor. Erzurum Palandöken’de bulunan proje Şenyurt İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 6 blok bulunmaktadır. Bloklardan 4 tanesi 4 artı 1, 2 tanesi ise 3 artı 1 tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesinde yer alan konut bloklarının kat sayısı 6’dır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 6 blok bulunmaktadır. Bloklardan 4 tanesi 4 artı 1, 2 tanesi ise 3 artı 1’den oluşmaktadır. Binaların kat sayısı 6’dır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra kamelyalar ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Mutfak dolapları akrilik, 3’lü ankastre setleri ile İtalyan silinebilir duvar kağıtlarına sahiptir. Ayrıca gergi tavan aydınlatma, MDF Lake kaplama kapıları ile kaliteli malzemeler kullanılmaktadır.

Dairelerde 2 adet banyo olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Laminant zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra kiler, ankastre mutfak, mutfak doğal gazı, set üstü ocak, vestiyer ve şofben gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Şenyurt İnşaat Modalife Residence konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa ve şehir manzaralıdır. Muhitte hastane, eczane, hastane, market ve park mevcuttur. Ulaşım olarak minibüs, otobüs ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Şenyurt İnşaat Modalife Residence fiyatları ne kadardır?

Şenyurt İnşaat Modalife Residence projesinde 180 aya varan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bu fırsattan faydalanmak isteyenler için düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanımına uygundur. Projede bulunan, brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 610 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 957 03 87 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version