Kategoriler
Proje Haberleri

Ser Göksu Eryaman’a prestij kazandıracak

Ser Göksu konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen proje SerGrup A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda projedeki daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 80, 86 ve 100 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ser Göksu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ebeveyn banyosu, vestiyer, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Site içerisi ise kamera sistemi, otopark, güvenlik, kapıcı gibi niteliklere sahiptir. Aynı zamanda oyun parkı ve spor salonu gibi sosyal alanlar da site içerisinde yer alan ayrıcalıklardır.

Ser Göksu konumu ve fiyatları hakkında

Ser Göksu Eryaman konut projesi, Göksu Semtinde yer almaktadır. Aynı zamanda Göksu Parkına, Kaşmir AVM’ye de yürüme mesafesindedir.  Ayrıca hastane, park, market, cami ve eğlence merkezine de oldukça yakın mesafede yer almaktadır. Konut projesi toplu ulaşım noktalarına da yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin büyüklüğüne, bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca projede bulunan, brüt 80 ve 86 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 550 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 100 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 87 37 ve 0 (530) 626 87 37 telefon numaraları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…