Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Serapark Tarsus projesinde ödeme seçeneği

Serapark Tarsus projesi akıllı ev otomasyonu, geniş donatıları ve merkezî konumuyla Mersin’de ön plana çıkıyor. İki adet blok içerisinde toplam 60 adet daireyi içinde barındıran proje, 6 bin 666 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor.

Adana Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme imkânı sunuluyor. Projedeki konutların teslimi ise hemen yapılıyor.

Serapark Tarsus projesinde sosyal yaşam

Ergenekon Mahallesi’nde bulunan Serapark Tarsus projesinde çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kafeterya, basketbol sahası, tenis ve mini futbol sahası, voleybol sahası, hobi bahçeleri, dinlenme terasları, fitness salonu, toplantı salonu, sauna, Türk hamamı, etkinlik odaları, yürüyüş yolları ve çardak ve bank gibi oturma alanları bulunuyor.

Site içerisinde bulunan hobi bahçelerinde ise site sakinleri kendi meyve ve sebzelerini yetiştirebiliyor. Site içerisinde dahili görüşme sistemi bulunurken projedeki kapalı otopark her daireye iki adet park alanı düşüyor.

Projede hangi daire seçenekleri sunuluyor?

Serapark Tarsus projesinde geniş balkonlu daireler bulunurken projedeki dairelerde yer alan Fransız balkon ise projeye estetik bir değer katıyor.

Projedeki her dairede şifreli gizli kasa montajı bulunurken dairelerde akıllı ev sistemi yer alıyor. Projedeki akıllı ev sistemi ise aydınlatma kontrolünü, elektrik kesme, su kesme, asansör çağırma özelliklerine ve interkom sistemine uzaktan erişim sağlıyor.

Akıllı ev otomasyonuyla ilgili detaylı bilgi için konuyla ilgili yazımıza buradan erişebilirsiniz.

Dairelerde A Plus enerji grubuna ait klima montajlı bir şekilde bulunurken yedili ankastre seti daireyle birlikte teslim ediliyor. Yedili ankastre seti ise fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buzdolabı, çöp öğütücü cihazlarını içeriyor.

Projedeki 4+1 tipindeki konutlar 300 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Projedeki ödeme kampanyası nedir?

Serapark projelerinin sekizinci etabı olan Serapark Tarsus projesindeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Proje, Tarsus’un merkezine yakın bir uzaklıkta, E982 otoyoluna ise kısa mesafede bulunurken projenin çevresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Ergenekon Mahallesi, 12042 Sokak, No: 7 açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

+90530 290 9271