Kategoriler
Proje Haberleri

Serdivan Kampüs Evleri satışları başladı

Serdivan Kampüs Evleri projesi muhteşem manzarası ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Söz konusu proje MEŞALE GRUP tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca bu konutlar Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde bulunmaktadır. Projede atışa sunulan 4 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış yapısı hakkında

Söz konusu proje eşsiz manzarasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Projede satışa sunulan 4 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 160 metrekaredir. Giriş kat dairelere ait bahçe bulunmaktadır. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Özenle tasarlanmış bir peyzaj düzenlemesi yapılmıştır. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar mevcuttur. Engelliye uygun asansör ve giriş/rampa bulunmaktadır. İç özellikleri ise; Intercom ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Derzli laminant parke ve seramik parke uygulanmaktadır. Dairede 2 adet banyo bulunmaktadır. Üstelik yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra katlanabilir camla kapalı geniş balkonlar bulunmaktadır.

Serdivan Kampüs Evleri konumu hakkında

Serdivan Kampüs Evleri projesi muhteşem doğa ve göl manzaralıdır. Söz konusu proje Sakarya’nın Sapanca İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Caddeye yakın konumda olup civarda market, park ve eczane bulunmaktadır.

Serdivan Kampüs Evleri fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 190 metrekare olan dairenin fiyatı 850.000 TL’dir. Proje yapım aşamasında olup, Temmuz 2021 tarihinde teslimatla başlayacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 54 06 ya da 0 (532) 788 53 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version