Kategoriler
Proje Haberleri

Serdivan Mavi Yaşam Evleri satışları başladı

Konut projesi Mavi Yapı firması tarafından Sakarya ili, Serdivan ilçesi, Vatan mahallesinde hayata geçirilmektedir. Serdivan Mavi Yaşam Evleri projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Serdivan Mavi Yaşam Evleri fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje 3 farklı konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler 100 metrekare, 3+1 tip daireler 120-130 metrekare brüt alana sahiptir. Aynı zamanda proje kapsamında 29 adet daire ve 4 adet ticari birim yer almaktadır.

Proje 2022 yılında teslim edilmekte olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca Site içerisinde kamera sistemi, güvenlik, açık otopark gibi donanımlara sahiptir.

Serdivan Mavi Yaşam Evleri Konutları fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 500 bin TL,

3+1 tip ve 120 metrekare brüt alana sahip daireler 600 bin TL,

130 metrekare büyüklüğündeki daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Serdivan, Vatan Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0264 277 78 77 ve 0533 685 25 54 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…