Kategoriler
Proje Haberleri

Serenat Villaları Düzce ilinde satışa sunuldu! Fiyatlar ne kadar?

Serenat Villaları Düzce projesi, Aryapı Grup – İnşaat firması tarafından gerçekleştirilmektedir. 4 + 1 odaya sahip brüt 200 metrekarelik lüks villalar şehrin tam merkezinde bulunur. Yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu, çamaşır yıkama ve kurutma odası gibi özellikler tüm villalarda ortaktır. Ayrıca ıslak zeminlerde kullanılmış olan granit zemin malzemesi çok kalitelidir. Bununla birlikte yalıtımlı pencereler dört mevsim konfor sağlamaktadır.

Dış ortamdan gelebilecek sesleri önleyen duvarların inşası ise titizlikle gerçekleştirilmektedir. Bu lüks villalarda 3 banyo mevcuttur. Ayrıca klasik olarak şömine imkanına da sahip olan villalar güvenlik personelinin gözetimi altındadır. Düzce Arapçiftliği satılık villa seçeneklerinden olan konutların fiyatı ise yaklaşık 850 bin TL – 1 milyon TL arasındadır. Bununla birlikte konut kredisine uygun olarak satışa çıkan bu villaların takas yöntemine de uyumlu olduğu bilinmektedir.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Villaların inşa edildiği bölge, Düzce’nin merkezinde yer alan Arapçiftliği Mahallesi’dir. Bu bölge, şehirdeki en lüks bölgelerin başında gelir. Oldukça nezih olan mahallede pek çok villa mevcuttur. Ayrıca Şibir Ormanı’na yakın proje konumu, bununla birlikte Özel Bahçeşehir Okulları’nın 1 – 2 dakikalık mesafesindedir. Bununla beraber Düzce Akçakoca yolu da villaların yakınından geçer.

Serenat Villaları Düzce projesi hakkında detaylı bilgiye nasıl ulaşılır?

Aryap Grup – İnşaat firmasının bu projesi özellikle elit tabakanın ilgisini çekmiştir. Bundan dolayı villalar için firmaya pek çok müracaat söz konusudur. Eğer siz de Düzce’nin en güzel konumunda, lüks bir eve sahip olmak istiyorsanız; 0 543 800 40 49 numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Düzce konumunda hayata geçen diğer önemli konut projelerinden bazıları şunlardır:

Diamond Elite

Nilüfer Konakları

Canan BY Algün

Park Nova Villaları

Vizyon Life Düzce

Exit mobile version