Kategoriler
Emlak Haberleri

Serenity Pendik’te satışlar başlıyor

CNV Yapı tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesinde hayata geçirilen Serenity Pendik projesinde daire satışları başlıyor.

Serenity Pendik projesi 29 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 13:00’da yapılacak olan lansman ile satışlara başlanacak. Serenity Pendik projesi 130 konuttan meydana geliyor.

Çınardere Mahallesi, Ayar Sokak No:94 Pendik/İstanbul posta adresinde yer alan Serenity Pendik projesi 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğinin yer aldığı Serenity Pendik projesinde daire fiyatları, ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli olmadı.

Serenity Pendik projesi metro istasyonuna ve E5 karayoluna 1000 metre, Pendik sahile ise sadece 10 dakika mesafede yer alıyor içinde Pendik sahilindesiniz. Yakın olmak istediklerinize yakın, uzak olmak istediklerinize uzak olmak elinizde…

Serenity Pendik projesinde tam donanımlı fitness salonu, sauna, elinizin altında. çocuk oyun alanları, 130 araçlık kapalı otopark gibi ayrıcalıklar yer alıyor

Tasinmazhaber.Com