Kategoriler
Proje Haberleri

Serenity Residence Tepebaşı satışları devam ediyor

Serenity Residence Tepebaşı geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Hoşnudiye Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Çağrı inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında 24 adet daireler sizlere sunulmuştur. Bu dairelerin 20 tanesi satılmışken 4 tanesi satılmayı beklemektedir. Eskişehir konut projesinde 1+1 daire sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Geniş banyoya sahip bu evlerde toplamda 1 adet banyo bulunmaktadır. Şık tasarımı ve ince detaylarıyla bu ev modern bir görünüme sahiptir. Konut projesindeki konut bloklarında asansör de yer almaktadır. Aynı zamanda proje içerisinde otopark da yer almaktadır. Otopark olması araba sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir. Kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Görüntülü arama ile gezebileceğiniz bu evi detaylı bir şekilde inceleme fırsatı sizlere sunulmaktadır. Katlı binada bulunan bu evler oldukça konforludur.

Serenity Residence Tepebaşı konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Sağlık olarak hastaneye ve eczaneye yakın olması oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda semt pazarına ve markete oldukça yakın mesafededir. Ulaşım olarak evin yakınlarında otobüs durağı mevcuttur. Aynı zamanda tramvaya da binebilirsiniz. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Serenity Residence Tepebaşı fiyatları ne kadar?

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan bu ev brüt 54 metrekare, net olarak 48 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Brüt 54 metrekare 1+1 tip  daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Serenity Residence Tepebaşı projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (541) 907 75 59 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version