Kategoriler
Proje Haberleri

Serenity Villaları Çorlu ön satışta

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Önerler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Zeki Yapı firması tarafından inşa edilmekte olup villa satışları devam etmektedir. Serenity Villaları Çorlu konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Villa projesi Çorlu’nun gözde lokasyonu Önerler’de yer alan 15 bin metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje toplam 30 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Tekirdağ villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Zeki Yapı villa projesi kapsamındaki villalar beyaz eşya, teras, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca villa içlerinde gömme dolap, vestiyer, görüntülü diafon, çamaşır odası, panjur gibi donatılar da yer almaktadır. Her villaya 35 metrekarelik özel havuz bulunan site içerisi zengin peyzaj tasarımına da sahiptir. Bunun dışında hidrofor, kamera sistemi, otopark, güvenlik ve su deposu da site içerisinde yer almaktadır. Projenin Temmuz 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Serenity Villaları Çorlu konut projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 4+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Villaların her biri 500 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Ayrıca villaların büyüklükleri de brüt 270 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje, kentin gürültüsünden uzakta, daha sakin ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Serenity Villaları Çorlu Fiyatları Ne Kadar?

Özel iç mimari tasarıma sahip ultra lüks villalar lansman fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

270 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Tekirdağ villa projesi, şehrin sevilen lokasyonu Önerli’de yer almaktadır. Ayrıca günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0282 650 04 44 ve 0530 975 17 81 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version