Kategoriler
Proje Haberleri

Sertkaya 6 Suadiye proje detayları

Sertkaya 6 Suadiye konut projesi İstanbul’un en prestijli bölgelerinden biri olarak bilinen Şaşkınbakkal sahil hattında yer alıyor. Keyifli bir yaşam arzusunu taşıyanlar için hayata geçirilen projede Sertkaya İnşaat imzası taşınmaktadır. Deniz ve Ada manzaralarını sizlere sunan yapısıyla satışlar kaldığı yerden devam ediyor.

Sertkaya 6 Suadiye proje özellikleri

Tüm ahlaki değerler kapsamında hatasız iş anlayışı ile hayat verilen projelerde Sertkaya İnşaat kendi misyonunu bu bilinç üzerinden edinmiştir. Gelişimine her geçen gün daha da fark atılan projede konutların inşasına devam ediliyor. Toplamda 1.186 proje alanına sahip olan konutlar 27 adet daire olarak belirlenmiş; inşaat alanı ise 4 bin 725 metrekare içerisinde bulunmakla birlikte 2 adet ticari alan mevcut durumu ile ortaya çıkarılmıştır.

Alt katlarını ticari alanlara ve 2 oda 1 salon dairelere açan projede çoğu daire boyutu 135 metrekareden oluşmaktadır. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin alıcının tercihine sunulduğu konutlarda 1. Bodrum katında özel depolama alanları sizleri bekliyor.

Aktif güvenlik kamera sistemi ile korunan site, bina içerilerinde de hidrofor, jeneratör, kapalı otopark, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı üzerinden düzenlenmeye gidildi.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Konutların iki yola cepheli bir konumda olması alıcısına adeta yeni fırsatlar doğuruyor. Deniz ve Adalar manzarasına sahip olması, cehpe-yol-manzara ilişkili konumu nedeniyle ayrıca iyi bir yatırım aracı olarak görülmektedir. Proje bünyesinde hayata geçirilen konutlarda 21. yüzyıl inşaat teknikleri ve teknolojileri kullanılmıştır. Aynı zamanda içeriğinde yer alan malzemeler birinci sınıf marka olarak karşımıza çıkıyor.

Bağdat caddesine ve Suadiye sahiline yalnızca 200 metrelik mesafesiyle adından söz ettirecek projede; ayrıca Suadiye Tren İstasyonuna 600 metre mesafesi sayesinde birçok ulaşım imkanına sahip olacaksınız.

Suadiye mah. Küçükağa sok. No:9 konumuyla Kadıköy’e yeni bir mimari estetik kazandırmaya hazırlanan firmanın, Sertkaya imzasına sahip olmak için tek yapmanız gereken iletişim bilgisinden firmaya ulaşmaktır.

Kentsel dönüşümün titizlikle gerçekleştirildiği bölgede firma tarafından toplumsal ekonomik ve mekânsal olarak kentsel gelişim yeniden ele alınıyor. Kentteki sorunların bir araya getirildiği her bir dönüşümde sağlıklı ve yaşanabilir bir hale gelen konutlardan sizlerde yer ayırtabilirsiniz. Bu haber sayesinde deprem bölgesi sayılan İstanbul’a arkanızı dönmek zorunda kalmayacaksınız.

İletişim: +90 216 302 00 23 – [email protected]