Kategoriler
Proje Haberleri

Set Life Evleri satışları devam ediyor

Konut projesi Set İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Yunuseli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Set Life Evleri konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Yunuseli Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. İki konut bloğundan meydana gelen konut projesinde toplam 36 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca 6 adet ticari üniteye de yer verilmektedir. Bursa konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Ayrıca konut projesi 5 bin 700 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 3+1 tip dairelerin alanları ise brüt 139 metrekare, net ise 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Bursa Set Life Evleri projesinde yer alan dairelerde adsl, parke zemin, laminat zemin, duşakabin yer almaktadır.  Ayrıca seramik zemin, alüminyum doğrama, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam gibi özelliklerde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca pvc doğrama, görüntülü diafon, spor aydınlatma, kartonpiyer, çelik kapı gibi özelliklerde dairelerde yer almaktadır.

Osmangazi konut projesindeki konut bloklarında ses yalıtımı, ısı yalıtımı, açık otopark  ve uydu sistemi yer almaktadır. Ayrıca kamelyalar, su deposu, kapıcı dairesi, jeneratör gibi özellikler de yer almaktadır. Ayrıca güvenlikli projenin 1.500 metrekaresi sosyal alana ayrılmıştır.  Bu alan içerisinde çocuk oyun alanları, yeşil alan, kamelya ve açık otopark gibi alanlar yer almaktadır.

Set Life Evleri fiyatları ne kadar?

Yunuseli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 520 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 139 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 580 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Set Life Evleri konut projesi şehrin çok hızlı gelişen ve prim yapan bir bölgesinde yer almaktadır. Proje Yunuseli Mahallesi, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi Osmangazi / Bursa adresinde yer almaktadır. Konut projesi bütün ATM’lere 3 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Yunuseli meydana 3 dakika, alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0542 460 81 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..