Kategoriler
Proje Haberleri

Seven Four Life Acıbadem fiyat

İstanbul iline bağlı Kadıköy ilçesinde Seven Four Life Acıbadem projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Yediyol Şirketler Grubu firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje alıcılarına konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen konutlar, zaman sıkıntısı olan ve beklemek istemeyen alıcılar için ideal.

Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen proje bünyesinde 80 adet konut barındıracak şekilde planlandı. Seven Four Life Acıbadem projesinde yer alan konut blokları beş katlı olacak şekilde tasarlandı. Konut segmenti açısından da dikkat çeken proje A+ niteliğinde.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor. Seven Four Life Acıbadem projesinde bulunan konutlar Acobadem Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Söz konusu proje No:76’da yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Söz konusu projede bulunan konutlar birbirinden farklı üç daire tipinden meydana geliyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların büyüklükleri ise beş farklı şekilde planlanmış durumda. Seven Four Life Acıbadem projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde tasarlanmış vaziyette. Söz konusu projedeki 2+1 konutlar 84 metrekare ve 105 metrekare olarak hayata geçirildi. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 162 metrekare ile 176 metrekare olacak şekilde planlanmış durumda. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 4+1 konutların büyüklükleri de 210 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 2+1 konutlar 1 milyon 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Seven Four Life Acıbadem projesinde bulunan 3+1 konutlar ise 2 milyon 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette. Söz konusu projede yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 3 milyon 800 bin TL’den başlıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 549 827 46 81