Kategoriler
Proje Haberleri

Seven Kent Çarşamba konutları uygun fiyatlarla satışta

Seven Kent Çarşamba projesi Samsun İli’nin Çarşamba ilçesinde hayata geçmiş olan kapsamlı bir konut projesidir. Projede tam 6 blok ve 330 daire seçeneğinin bulunmaktadır. İlk olarak ise bu konutların uygun fiyatlara sahip oluşu dikkat çekmektedir. Bununla birlikte projenin yapı kalitesi ve her bir dairenin konforu lüks düzeydedir. Seven Grup İnşaat, 3 etaplı olarak hayata geçirdiği bu proje ile kalitesini göstermiştir. Ayrıca ilk etap tamamlanmıştır ve hazır dairelerin sahipleri buralara yerleşmeye başlamışlardır. İkinci etabın tamamlanma süresi 2021 sonu olurken, son etap 2022 içinde tamamlanacaktır. Satın alınabilecek çok sayıda daire bulunsa da, talep çokluğu mevcuttur ve fırsatlar hızla tükenmektedir. Dolayısıyla Türkiye’nin gözbebeği olan Samsun’da güzel bir daireye sahip olmak isteyenler çabuk olmalıdır.

Samsun, Karadeniz bölgesinin en güzel şehirleri arasındadır. Özellikle Çarşamba ilçesi, 140 bin nüfusa sahip gelişmiş bir ilçedir. Türkiye’nin en önemli akarsularından olan Yeşilırmak’ın üzerinden geçtiği Çarşamba ovası, tarımsal faaliyetlere olduğu kadar binalaşmaya da müsaittir. Dolayısıyla projenin konumu, dikkat çeken bir başka detay olmaktadır.

Seven Kent Çarşamba nerede yer alıyor?

Proje arsası, Çarşamba ilçesinin Sarıcalı Mahallesi’nde yer almaktadır. İlçenin merkezi bir noktasında yer alan bu mahalle huzurlu bir yaşam için çok uygundur. Yunus Emre Caddesi ile Yeni Samsun Caddesi arasında kalan bu konutlar, Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çarşamba Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’ne çok yakındır. Ayrıca ilçe merkezindeki devlet hastanesine ulaşım kısa sürmektedir. Bölgede pek çok eczane, park, cami ve başka okullar da mevcuttur.

Seven Kent Çarşamba satılık daire fiyatları ne kadardır?

İnşaat çalışmaları tamamlanan ve böylece satışa çıkan daireler 3 + 1 ve 2 + 1 odalıdır. Bunların fiyatları, büyüklükleri ile bağlantılı olarak değişebilir. Örneğin brüt 150 – net 130 metrekare ölçüsündeki 3 + 1 dairler 370 bin TL’dir. Bununla birlikte brüt 90 – net 75 metrekare ölçüsündeki 2 + 1 daireler 230 bin TL fiyata sahiptir. Isı yalıtımı, ses yalıtımı, temel sağlamlığı ve peyzaj düzenlemesi çok başarılı olan Seven Kent Çarşamba konutları hakkında;

0532 657 17 45 numarasını arayıp detaylı bilgi almak mümkündür.

Yeni konut projelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ