Kategoriler
Proje Haberleri

Seyir Konakları Yalova projesi manzaraları dairelerden oluşuyor

Seyir Konakları Yalova ilinin Marmara kıyısına yakın bir yerinde bulunur. Önü kapanmayacak şekilde doğa ve deniz manzarasına sahip olan daireler toplamda 8 adettir. Bu dairelerin oda sayısı seçenekleri 3 + 1 ve 5 + 1 olmaktadır. Yaklaşık olarak 16 dairenin inşa edilebileceği 850 metrekarelik bir alanda yükselen konutlar son derece büyüktür. 3 + 1 ya da 5 + 1 oda sayısına sahip olan daireler, brüt ve net ölçülerine göre şu şekildedir:

  • 3 + 1 odalı daire seçenekleri: Brüt 155 metrekare – Net 140 metrekare / Brüt 165 metrekare – Net 140 metrekare
  • 5 + 1 odalı daire seçenekleri: Brüt 270 metrekare – Net 230 metrekare

Bu daireler arasından 3 + 1 odaya sahip olanlar 3 banyoludur. Diğer konut seçenekleri ise tam 4 adet banyoya sahip olmaktadır. Akıllı ev sistemine uyumlu olan bu büyük daireler aynı zamanda yerden ısıtma sistemi ile ısınacaktır. Ayrıca ses ve ısı yalıtımlı dış cephe mantolaması, depreme dayanıklı radye temel ve kaliteli yapı malzemeleri, bu projeyi özetlemek için yeterli olan detaylardır.

Seyir Konakları Yalova projesi nasıl bir konuma sahiptir?

Aslankaya İnşaat, bu projeyi Yalova’nın 39 bin nüfuslu Çiftlikköy ilçesinde hayata geçirmektedir. Marmara kıyısında, güzel bir ilçe olan Çiftlikköy’ün Çiftlik Mahallesi ise proje alanının bulunduğu yerdir. Deniz manzaralı konutlar, Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’ne ve Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne çok yakındır. Bununla birlikte Özel Murat Yıldırım Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, 112 Acil Sağlık Servisi ve Özel Aktif Hastanesi de aynı bölgededir. 175. Yıl Jandarma Şehit ve Gaziler Ormanı ise konutlar için müthiş bir manzara oluşturmaktadır. Dolayısıyla Seyir Konakları hem Marmara Denizi’ni hem de ormanlık alanları seyretmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Seyir Konakları Yalova satılık daire seçenekleri, konut türüne göre 750 bin – 1 milyon 500 bin TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Proje hakkında detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar ise 0533 541 64 65 numarası ile iletişime geçebilir.

Diğer emlak haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ…