Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Başpınar Eryaman 0.99 faiz oranıyla satışta

Seyirtepe Başpınar Eryaman projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 20.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje, zemin artı 15 katlı 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda toplam 160 adet konut yer almaktadır. Konutlar 4 artı 1 tipinde daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

20.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje, zemin artı 15 katlı 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda toplam 160 adet konut yer almaktadır. Konutlar 4 artı 1 tipinde daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için 160 araçlık açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, sosyal tesis, koşu ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yeşil alan, süs havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk parkı, özel çevre düzenlemesi ve peyzaj alanları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Seyirtepe Başpınar Eryaman konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca muhitinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Seyirtepe Başpınar Eryaman projesinde 0.99 faiz oranı ile esnek ödeme imkanı sağlanmaktadır. Projede bulunan brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 090.000 TL ile 1.570.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 566 06 06 veya 0 (533) 148 41 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…