Kategoriler
Emlak Haberleri

Seyirtepe Başpınar projesinde 4+1 daireler

Üç blok içinde 160 adet daireden oluşan Seyirtepe Başpınar projesi, Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde, hayata geçirildi. Arsa alanının büyüklük değeri 20 dönüm olan projedeki yapılar, zemin kat dahil olmak üzre 16 kattan oluşuyor.

Başkentin Etimesgut ilçesinde yaşam bulan projede, brüt 170 ve brüt 190 metrekarelik büyüklüklere sahip durumda olan dört odalı ve bir salonlu konutlar bulunuyor. Ferah yapısı misyonuna alan konutlarda merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor.

Banyoyu da içeren ebeveyn süitinin yer aldığı daireler, net 148 ve net 170 metrekarelik büyüklüklerde olmak üzre iki farklı alternatife sahip durumda.

Seyirtepe Başpınar projesinde sosyal donatılar

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan projede, sosyalleşmek, beden sağlığını geliştirmek ve korumak, eğlenmek için çok sayıda donatı bulunuyor. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği alanlara da sahip durumda olan proje, basketbol sahası, futbol sahası ve voleybol sahasını içeriyor.

Sosyal tesislere sahip projenin site alanında koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanlarının yanı sıra ayrıca bir de çocuk parkı yer alıyor. Bahsi geçen projedeki yeşil alanların yanı sıra süs havuzu, site alanına estetik bir değer katıyor.

Projedeki hobi bahçeleri

Etimesgut’a konumlandırılan Seyirtepe Başpınar projesindeki her daireye özel, 20 metrekarelik hobi bahçesi düşüyor. Ev sahipleri, bu bahçelerde, kendi meyvesini yetiştirebiliyor. Misafir ve site sakinlerinin araçlarını yerleştirebileceği kapalı ve açık otopark bulunuyor.

Projenin açık otoparkı, 38 adet park alanına sahip.

Seyirtepe Başpınar projesindeki konut fiyatları

Söz konusu projedeki dairelerin fiyatı 1 milyon 150 bin Türk lirasından başlıyor ve 1 milyon 300 Türk lirasına kadar çıkıyor. Projeden konut satın alacak olanlar, banka kredisinden faydalanabiliyor.

İrtibat bilgileri

Akıncılar Caddesi üzerinde bulunan Seyirtepe Başpınar projesi hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki adreslerden bilgi alınabiliyor:

Telefon: +90 536 732 5978

Telefon: +90 533 148 41 3

Adres: Göksu Mahallesi, Akıncılar Caddesi, Eryaman/Ankara

Exit mobile version