Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Konakları fiyat

Bursa ilinin gözde ilçelerinden biri olan Mudanya İlçesinde Seyirtepe Konakları projesi hayata geçirilmiştir. Bahsi geçen proje Lik Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılmıştır. Satışların tüm hızıyla devam edilen projede ayrıca kalan son daireler satılmaktadır. Konut projesi Güzelyalı, Mudanya’da yer almaktadır. Söz konusu olan proje birçok bloktan meydana geliyor. Seyirtepe Konakları fiyat bilgileri hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Konut projesi 36 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde 30 konut bloğunda ise toplam 360 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen proje ayrıca konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Seyirtepe Konakları projesi bünyesinde 402 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje beş katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar konum itibariyle ilgi görüyor. Seyirtepe Konakları projesi IDO Feribot İskelesi yol ayrımında bulunuyor. Konut projesi Güzelyalı Siteler, Bursa Mudanya Yolu, 16960 Mudanya / Bursa adresinde yer almaktadır. Proje ayrıca Korupark ve Endülüs Park Alışveriş Merkezi ‘ne 8 dakika mesafede yer almaktadır.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Seyirtepe Konakları projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Ayrıca söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir. Projede bulunan konutlar 3+1, 3+2 ayrıca 4+2 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 151 metrekare ile 301 metrekare arasında değişmektedir.

Seyirtepe Konakları fiyat bilgileri 

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Seyirtepe Konakları projesinde yer alan dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0224 554 90 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız.

Exit mobile version