Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Konakları Mudanya ilçesinde yükseliyor!

Seyirtepe Konakları Mudanya projesi ile aynı adı taşıyan pek çok proje mevcuttur. Dolayısıyla Mudanya’daki bu konutlarla diğerleri karıştırıkmamalıdır. Lik Yapı firmasının hayata geçirdiği bu projenij konut türleri ise şunlardır:
A – 2 + 1 Odalı bahçe katı daireleri: Brüt 93.80 metrekare
B – 2 + 1 Odalı normal daireler: Brüt 99 metrekare
C – 3 + 1 Odalı bahçe katı daireleri: Brüt 141.65 metrekare
D – 3 + 1 Odalı normal daireler: Brüt 150.65 metrekare
E – 3 + 2 Odalı dubleks daireler: Brüt allt kat 99 metrekare / Brüt üst kat 99 metrekare
F – 5 + 2 Odalı dubleks daireler: Brüt alt kat 150.65 metrekare / Brüt üst kat 150.65 metrekare

Daire türleri açısından bol seçenekli olan bu projenin önemli detayları da mevcuttur. Hırsız alarmı, yangın alarmı, yalıtımlı pencereler, uydu ve internet altyapısı bunların başında gelir. PVC doğrama ürünleri, parke zemin, laminant zemin ile banyo ve mutfak dolapları son derece kalitelidir. Ayrıca site içindeki açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve çocuklar için tasarlanmış oyun alanları mevcuttur. Konutların Marmara Denizi’ne nazır olması ise en önemli detaylardan bir diğeridir. Bununla birlikte tüm daireler yerden ısıtmalıdır.

Proje alanı nerededir?

Seyirtepe Konakları Mudanya ilçesinin Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde bulunmaktadır. 25 Ayrı bloktaki 300 daireden oluşan bu dev proje, konumu dolayısıyla da dikkat çekmeyi başarmaktadır. Site alanının yakınlarında Cafer Yener İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Mudanya Dörtçelik Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi gibi çok sayıda okul mevcuttur. Bununla birlikte Güzelyalı Sağlık Kabini, Migros, Şok, A 101, Seyhan Ekspres Market, Siteler Camii ve Şehit Ahmet Aydın Parkı da oldukça yakındır. Sosyal imkanlara ulaşımın kolay olduğu bu bölgede çok sayıda otobüs durağı da vardır.

Seyirtepe Konakları Mudanya satılık daire fiyatları ne kadardır?

Konut projesinde satılık daire fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca tüm satılık daire türleri, satış bedelinin yüzde 30’una kadar denk gelebilecek şekilde takas yöntemine uygundur. Seyirtepe Konakları Mudanya satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için ulaşmak gereken numaralar:

  • 0224 444 85 45
  • 0533 131 00 24