Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Seyirtepe Konakları teslim tarihi ve ödeme planları

30 bloktan oluşan Seyirtepe Konakları, 360 daireyi içinde barındırıyor. Gelecek yılın Nisan ayında teslim edilmesi planlanan projede ticari alanlar da yer alıyor. Ulaşım bağlantılarına yakın mesafede yükselen projenin sahibi Lik Yapı İnşaat firması oluyor. 35 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kurulan projenin 16 bin 500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Projedeki site hangi özellikleri barındırıyor?

Mudanya’nın Güzelyalı kasabasında yükselen projede kapalı otopark, kameralı güvenlik ve canlı güvenlik hizmetleriyle korunan açık otopark, biri yarı olimpik olmak üzere iki adet açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Çocuk Kulübü, açık alanda yer alan oyun parkı, Playstation ve langırtın olduğu kapalı oyun alanı, kadınlara özel kulüp (Ladies Club), Güzellik Merkezi, kuaför, sauna ve hamam, mescit, spor salonu, kafeterya, iki kilometreik yürüyüş parkuru, kamelyalar, piknik alanları, süs havuzları, kent mobilyaları ve market yer alıyor.

Bursa’da yer alan site içerisindeki kapalı otoparkta her daireye özel bir park yeri bulunuyor.

Seyirtepe Konakları projesindeki konut özellikleri

Seyirtepe Konakları projesinde yer alan 2+1 tipindeki daireler brüt 99 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler brüt 159 metrekare genişliğinde, 3+2 dubleks tipindeki daireler brüt 198 metrekare genişliğinde, 5+2 dubleks tipindeki daireler ise brüt 301,30 metrekare genişliğinde bulunurken projedeki dairelere deniz manzarası eşlik ediyor.

Projedeki dairelerin fiyat listesi

Projede yer alan 3+1 tipindeki daireler 425.000 TL’den, 3+2 dubleks tipindeki daireler 675.000 TL’den, 5+2 dubleks tipindeki daireler ise 1.200.000 TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tipindeki dairelerin hepsi satılmış durumda.

Projedeki satın alımlarda sunulan ödeme seçenekleri

Lik Yapı İnşaat, Seyirtepe Konakları projesinde, üç farklı ödeme seçeneği sunuyor.

Birinci ödeme seçeneğinde; İş Bankası ve VakıfBank ile anlaşan Firma, özel kredi oranları sunuyor. Bu ödeme planında toplam fiyatın yüzde 40’ı peşin olarak ödenirken geriye kalan yüzde 60’ı ise konut kredisi aracılığıyla ödeniyor.

İkinci ödeme seçeneğinde; kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Bu ödeme seçeneğinde şirket bünyesinde 30 aya varana kadar vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. Kişinin bütçesine özel ayarlanan ödeme planı; peşinat ertelemeli, teslim esnasında ödemeli, yüksek oranlı taksit ödemeli ve düşük taksit oranı ile ara dönemle ödemeli olmak üzere üç ayrı seçenekte oluşturulabiliyor.

Üçüncü ödeme seçeneği ise konut takası işlemini içeriyor. Firma’nın bilirkişisi müşterinin elinde bulunduğu dairenin piyasa fiyatını belirliyor. Seyirtepe Konakları‘ndan daire alacaklar kendi dairesini takas ederek yeni dairesini alıyor. Bilirkişi tarafından tespit edilen dairenin fiyatının yüzde 40’ı üzerinden takas gerçekleşiyor.

Bu ödeme seçeneği ile oluşturulan ödeme planı; satın alınacak dairenin yüzde 40’ı peşin, yüzde 40’ı takas, yüzde 20’si ise şirket bünyesinde taksitlendirme ya da özel oranlı konut kredisi yoluyla ödeniyor.

Proje nerede bulunuyor?

Aydınpınar Mahallesi, Bursa Mudanya Yolu, No: 200, 16960 – Mudanya / Bursa açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 8 545