Kategoriler
Proje Haberleri

Seyr-i Şehir Çiğli Kaçırılmayacak Fiyatlarla Satışta

İzmir Çiğli konut projesi  EYM Grup Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur. Seyr-i Şehir Çiğli konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Esentepe Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi yenilikçi mimari ve modern yaşam tarzı ile dikkat çekmektedir.

Çiğli konut projesi, doğa ile iç içe bir siteden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki dairelerin içlerinde ebeveyn banyosu, yerden ısıtma, ankastre set, vestiyer gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda otomatik panjur sistemi, görüntülü zil, uydu sistemi, gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra site içerisinde açık otopark, bahçe peyzaj da bulunmaktadır.

Seyr-i Şehir Çiğli konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 100 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 125 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Seyr-i Şehir Çiğli Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Büyüklükleri brüt 100 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 370 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 125 metrekare alana sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 600 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, İzmir Çiğli, Esentepe Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Daireler modern bir evde bulabileceğiniz her özelliğe sahiptir. Krediye uygun olan dairelerin yıl sonunda teslim edilmesi beklenmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 443 01 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version