Kategoriler
Proje Haberleri

Seyrankule Ermenek fiyat listesi

Niv Yapı firmasının imzası ile Seyrankule Ermenek  projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Karaman iline bağlı Ermenek ilçesinde inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Yüksek bir mimari anlayış benimseyen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer verdi. Bu sayede proje hemen teslim seçeneğinin haricinde bu yönüyle de diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Ayrıca projedeki daire ve ticari konutlar sayesinde bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacının karşılanması planlanıyor.

On beş katlı tek bloktan meydana gelen proje bünyesinde 98 adet konuta yer verecek şekilde planlandı. Seyrankule Ermenek  projesi Ermenek Devlet Hastanesi’nin yanında inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projede bulunan konutların büyüklükleri ise her daire tipinde iki farklı seçenek olacak şekilde planlandı. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipindeki konutlardan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlardan 2+1 olanların büyüklükleri 79 metrekare ile 110 metrekare olarak tasarlandı. Seyrankule Ermenek projesinde yer alan  3+1 konutların büyüklükleri ise 145 metrekare ve 156 metrekare olarak planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilen konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Seyrankule Ermenek  projesindeki 2+1 konutlar 155 bin 101 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 245 bin 68 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan daire ve ticari konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 533 499 92 52