Kategoriler
Proje Haberleri

Seyrek Loft Menemen satışları başladı

Seyrek Loft Menemen projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FRK Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 karma konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 karma konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 40 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare olmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 65 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör ve uydu alt yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca konutlarda laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra klima alt yapısı mevcuttur.

Seyrek Loft Menemen konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje, Seyrek Köy Meydanına, Bakırçay Üniversitesine ve okullara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Üstelik dolmuş ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Seyrek Loft Menemen fiyatları ne kadardır?

Seyrek Loft Menemen projesinde temelden daire satışlarıyla ekonomik avantajlar sunulmaktadır. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 278.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 359.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 660 17 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…