Kategoriler
Emlak Haberleri

Seyri Malatya Cadde’de yüzde 20 peşinatla

Polatlar İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. firması tarafından Malatya İli, Merkez İlçesi, Bostanbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen Seyr-i Malatya Deluxe projesinden sonra yine ayı bölgede yeni bir proje hayata geçiriliyor. Seyr-i Malatya Cadde adı verilen bu yeni projede yine aynı Bostanbaşı Mahallesi’nde yer alıyor.

10 bin 400 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde tasarlanan konut projesinde toplam 100 adet daire yer alıyor. Proje iki adet konut bloğundan meydana geliyor. Modern mimarisi ve rezidans yaşam kültürünün bir arada yer aldığı projede her türlü aileye hitap edebilecek şekilde tasarlanan daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projede daire özellikleri neler?

Seyr-i Malatya Cadde projesinde 2 konut bloğundan 100 adet dairenin dışında ayrıca 8 adet de ticari ünite yer almaktadır. Projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projede yer alan 3+1 daireler brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip. 4+1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 220 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Projede ödeme seçenekleri neler?

2 bin 700 metrekare toplam inşaat alanına sahip projenin her katında 4 adet daireye yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin 48 tanesi 3+1 dairelerden, 52 tanesi de 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Daire fiyatlarının henüz belli olmadığı projede yüzde 20 peşinat ödedikten sonra 36 ay vade ve sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

8 bin 750 metrekarelik alanın sosyal alan ve yeşil alana ayrıldığı Seyri Malatya Cadde konut projesinde açık otopark, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, kamelyalar, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası gibi ortak kullanım alanları yer almaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede ses ve ısı yalıtımı, merkezi ısınma sistemi, görüntülü diyafon sistemi, merkezi uydu sistemi gibi özelliklerde yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Malatya, Bostanbaşı Mahallesi’nde yer alan Seyri Malatya Cadde projesinin satış ofisi ise Bostanbaşı Mahallesi, Çiftlik Caddesi, No: 27 / 4C Yeşilyurt / Malatya posta adresinde yer almaktadır.

Tel: 0422 211 55 58