Kategoriler
Projeler

Shelton Villaları

Kırkıncıoğlu Grup firması tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilen Shelton Villaları projesi şehrin içinde doğaya kucak açan huzurlu bir yaşam vadediyor.

Gölbaşı, Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen projede proje 4 farklı tipte toplam 51 adet özel villadan meydana geliyor.

Projede çocuk oyun alanları, son teknoloji ile donatılmış 7/24 güvenlik önlemleri, tam donanımlı gözetim mekanizmaları ve akıllı ev sistemleri gibi bir çok seçenek ve özellikler yer alıyor.

Akıllı ev sistemi ile cep telefonundan ayarlanan ev iklimlendirme özeliği, güvenlik, aydınlatma gibi birçok seçenek ile konutunuzda meydana gelebilecek bir sorunu anında çözme fırsatı sunuluyor.

Proje Künyesi

Proje Adresi: Karşıyaka Mahallesi, 570. Sokak, No:1 (Nesibe Aydın Koleji Karşısı) Gölbaşı / Ankara
Tel: 0312 284 94 40
Yapımcı firma: Kırkıncıoğlu Grup
Proje arsa alanı: –
Proje inşaat alanı: –
Proje başlangıç tarihi:2019
Proje teslim tarihi: –
Projedeki konut sayısı: 51
Projedeki ticari ünite sayısı: –
Proje daire seçenekleri: 6+1
Daire büyüklükleri: 314.05 –  449.20 metrekare

Shelton Villaları Hakkında

Kırkıncıoğlu Grup firması tarafından hayata kazandırılan Shelton Villaları Gölbaşı projesinde yer alan villalar 2 ve 3 katlı olarak projelendiriliyor. Projede 4 farklı villa tipine yer veriliyor. Projede Lugano, Milano, Napoli ve Madrid olarak adlandırılan dört farklı villa tipleri yer alıyor.

Lugano tipi villalar 6+1 tipide tasarlandı. Zemin kat + 1 normal katlı olarak tasarlanan villalar 337.50 metrekare büyüklüğe sahip.

Milano tipi villalar 6+1 tipide tasarlandı. Zemin kat + 2 normal katlı olarak tasarlanan villalar 419 metrekare büyüklüğe sahip.

Napoli tipi villalar 6+1 tipide tasarlandı. Zemin kat + 1 normal katlı olarak tasarlanan villalar 314.05 metrekare büyüklüğe sahip.

Madrid tipi villalar 6+1 tipide tasarlandı. Bahçe katı + Zemin kat + 1 normal katlı olarak tasarlanan villalar 449.20 metrekare büyüklüğe sahip.

Projedeki sosyal alanlar

Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu, hobi odası, çocuk oyun alanı, tenis kortu, basketbol sahası gibi  sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca 7/24 güvenlik,  fiber optik internet altyapısı, duman dedektörleri, akıllı ev sistemi, hassas yangın sistemi, jeneratör gibi bir çok özellikte yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Shelton Villaları Ankara projesi Karşıyaka Mahallesi, 570. Sokak, No:1 (Nesibe Aydın Koleji Karşısı) Gölbaşı / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 284 94 40

Exit mobile version