Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Shu 07 Batıkent projesinde ilk teslim hedefleri 2022’de

Shu 07 Batıkent, YB Yapı imzasıyla Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. 2 bloktan meydana gelen konut projesi banka kredisine uygundur. Şirket tarafından aktarılan bilgiye göre anahtar teslimleri Eylül 2022’yi bulacak.

Shu 07 Batıkent proje özellikleri

Gelişim aşamasında bir an olsun geriye düşmeyen Bursa’nın Nilüfer ilçesi, yeni konut projeleriyle dikkat çekiyor. YB Yapı tarafından hayat verilen Shu 07 Batıkent konut projesi, 2 blok üzerinden 192 daireden oluşmaktadır. Projede aynı zamanda 24 adet dükkân bulunmakla birlikte, dairelerin tamamı 3+1 şeklindedir. Projede daire boyutları brüt 164 ila 198, net 105 ila 128 metrekare arasında değişiyor. Üçevler Mahallesi konumlu projenin konum ve donatı bakımından avantajlı olduğu aktarılırken, dairelerde birinci sınıf ürünlere yer verildi.

Sosyal donatı özellikleri

Shu 07 Batıkent projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, masa tenisi ve süs havuzu bulunmaktadır. Güvenlik personelleri tarafından desteklenen site içi ve çevresi, kameralı güvenlik ile kontrolü elden bırakmaz. Yeşil peyzaj alanların kamelyalarla süslendiği alanda küçükten büyüğe herkes keyif ve mutluluk duyacak. Şirket tarafından geliştirilmeye devam edilen yapılarda asansör; konut içlerinde ise ankastre beyaz eşya, İntercom sistem, kombi, yerden ısıtma ve split klima bulunmaktadır.

Projede ulaşım seçenekleri arasında restoranlar 50 metrelik bir mesafede yer alırken, Bursaray K. Sanayi İstasyonu’na ulaşım 30 metre, Metro Grossmarket ve bankalar 150 metre, Özdilek Park AVM 1,8 kilometre, Dört Çelik Çocuk Hastanesi 2,1 kilometrede konumlanıyor. Seçeneklerin giderek arttırıldığı alan içerisinde Anadolu Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi’de 2,5 kilometre ötede görülebilir.

Projede daire fiyatları

Shu 07 Batıkent projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Ulaşım sıkıntısına yer vermeyen projede en düşük konut fiyatı 669 bin TL’den başlarken, alıcının tercihlerine göre 729 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede kişiye özel olarak uygulanan kredi seçenekleri anahtar sahibi olmayı kolaylaştırırken; anahtar teslimleri Eylül 2022’de başlayacak.

Detaylı bilgi için:

Bursa/Nilüfer

Üçevler Mah. Bursa Batı Garajı Nilüfer/Bursa

444 51 30

[email protected]