Kategoriler
Proje Haberleri

Siena Garden Ulukent fiyatları

İzmir ilinin Menemen ilçesinde Siena Garden Ulukent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje EKY – Bayram Kılıçoğlu İnşaat Ortaklığı ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Siena Garden Ulukent projesi bünyesinde 105 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje yedi katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Siena Garden Ulukent projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 103 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Siena Garden Ulukent projesinde bulunan 2+1 konutlar 297 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları ise 390 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar İstiklal Mahallesi’nde inşa ediliyor. Siena Garden Ulukent projesi 7418. Sokak No:8’de konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.