Kategoriler
Proje Haberleri

Siena Garden Ulukent ödeme planı

Siena Garden Ulukent projesi İzmir’in Menemen ilçesinde hayata geçiriliyor. Bu yaz teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan proje EKY – Bayram Kılıçoğlu İnşaat Ortaklığı ile yaşama kazandırılıyor.

Yedi katlı bloklardan meydana gelen Siena Garden Ulukent projesi bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Proje kapsamında 105 konut inşa ediliyor.

Siena Garden Ulukent projesi nerede?

Siena Garden Ulukent projesi İstiklal Mahallesi 7418 Sokak No:8’de konumlandırılmış durumda.

Siena Garden Ulukent projesi daire özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı tipte inşa ediliyor. Siena Garden Ulukent projesinde yer alan 2+1 konutlar 103 metrekare, 3+1 konutlar ise 140 metrekare olarak tasarlandı.

Siena Garden Ulukent projesi daire fiyatları ne kadar?

Siena Garden Ulukent projesinde bulunan 2+1 tipteki konutlar 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Siena Garden Ulukent projesi ödeme planı nedir?

Siena Garden Ulukent projesinde yer alan konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için 0,98 faiz oranı ile 120 ay taksit imkanı mevcut.

Siena Garden Ulukent projesi teslim tarihi ne zaman?

Çalışmalarına son hızıyla devam edilen Siena Garden Ulukent projesinde inşaatın tamamlanmasının ardından dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projenin alıcılarına, 2019 yılının Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmakta.

Siena Garden Ulukent projesi iletişim bilgisi

Siena Garden Ulukent projesi ile ilgili bilgi almak istediğiniz tüm konular için 0549 827 47 40 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.