Kategoriler
Proje Haberleri

Siena Garden Ulukent’te taksit imkanı

İzmir şehrine bağlı bulunan Menemen ilçesinde Siena Garden Ulukent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje EKY – Bayram Kılıçoğlu İnşaat Ortaklığı ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ve ferah yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Alıcılarına konforlu ve huzurlu bir ortam sunan proje şimdiden adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje yedi katlı bloklardan meydana geliyor.

Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, çalışmaların tamamlanmasının ise bu yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Siena Garden Ulukent projesi bünyesinde 105 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Siena Garden Ulukent projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 103 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projede taksitlendirme seçeneği ile ev sahibi olmak mümkün. Siena Garden Ulukent projesi için 120 ay 0,98 faiz oranı ile vadelendirme yapılabiliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların fiyatlarına göre değişiyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan Siena Garden Ulukent projesindeki 3+1 konutlar ise 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların alıcı ve yatırımcılarına bu yıl içerisinde tamamlandıktan sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0530 720 56 38