Kategoriler
Proje Haberleri

Siesta Sahil Evleri hemen teslim

Ordu ilinin Altınordu ilçesinde Siesta Sahil Evleri projesi hayata geçirildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, zaman kaybetmek istemeyen ve beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen proje Çizgi İnşaat imzası ile inşa edildi.

Proje, toplamda üç konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan konut blokları dörder katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje, bünyesinde 30 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Siesta Sahil Evleri projesinde yer alan konutlar tek bir tipten meydana geliyor. Fakat daireler üç farklı planda oluşturuldu. Bu kapsamda projede bulunan konutların tümü 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 110 metrekare ile 170 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan dairelerin fiyatları ne kadar?

Belirttiğimiz üzere projede bulunan konutlar tek bir tipte fakat üç farklı plandan meydana geliyor. Bu sebeple de projede yer alan konutlar üç farklı fiyattan başlayarak alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 110 metrekarelik 3+1 tipteki daireler 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Siesta Sahil Evleri projesinde bulunan 170 metrekarelik 3+1 daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Son olarak da 3+1’lerden net 160 metrekare olanları 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Siesta Sahil Evleri projesinin avantajları neler?

Alıcılarına konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan Siesta Sahil Evleri projesinde birçok donatı yer alıyor. Konut sahipleri, site içerisinde sosyal alanlardan yararlanabiliyor. Ayrıca proje kapsamında yüzme havuzu ve açık otopark gibi donatılar da site sakinlerine sunuluyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Siesta Sahil Evleri projesinde, alıcılar için yaşam 2019 yılının Mart ayında başladı.

Bilgi almak isterseniz 0541 858 81 52 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.