Kategoriler
Proje Haberleri

Şile Park Panorama Evleri oturuma hazır

İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yıldırım İnşaat A.Ş. firması tarafından inşa edilmiştir. Şile Park Panorama Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Ümraniye konut projesi Çavuş Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri teras, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca site içerisinde açık ve kapalı otopark alanları, yetişkin ve çocuklar için park alanları bulunmaktadır. Bunun dışında site kapsamında kapıcı hizmeti de mevcuttur.

Şile Park Panorama Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, beş tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 5+2 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 82 metrekare ile 223 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 62 adet daireye yer verilmiştir.

Şile Park Panorama Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Şile Çavuş Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Şile Otobüs Terminali ve Şile Devlet Hastanesine 5 dakikalık mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 711 21 33 ve 0535 624 14 82 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version