Kategoriler
Proje Haberleri

Silivri Alipaşa Evleri satışları devam ediyor

Silivri Alipaşa Evleri projesi konforlu yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Silivri’de bulunan proje Pehlivanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje 6.050 metrekarelik alan üzerine yapılan 87 daire, 10 kat ve 4 bloktan oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 6.050 metrekarelik alan üzerine yapılan 87 daire, 10 kat ve 4 bloktan oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 160 metrekare olmaktadır. “Önce Aile” anlayışla yapılan bu konutlarda; sosyal yaşam alanları, basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, spor alanı ve çocuk parkları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Konutların depreme dayanıklı olması için A kalite beton ve yapı malzemeleri kullanılmıştır. 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, set üstü ocak, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri ve rampa bulunmaktadır.

Silivri Alipaşa Evleri konumu hakkında

Bu konutlar, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve hastane bulunmaktadır. Ulaşım olarak toplu taşıma araçlarından dolmuş kullanabilirsiniz.

Silivri Alipaşa Evleri fiyatları ne kadardır?

Silivri Alipaşa Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 120 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı ise 600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 716 51 10 ya da 0 (532) 293 54 79 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…