Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Marina Pendik satışları devam ediyor

İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Kaynarca Mahallesi’nde Siltaş Marina Pendik projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Siltaş Yapı firması imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların tüm hızıyla devam edilen projede daire fiyatları ise 945 bin TL’den başlıyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında yer alıyor.

8 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselen proje 2 konut bloğundan meydana geliyor. İki konut bloğunda ise toplam 200 adet konuta yer verilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 200 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar on dokuz katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede daire özellikleri neler?

Siltaş Marina Pendik projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. Daire büyüklükleri 2+1 tip daireler 80 metrekare ve 95 metrekaredir. 3+1 tip daireler 125 metrekare ve 145 metrekaredir. 4+1 tip daireler ise brüt 170 metrekaredir.

Siltaş Marina Pendik daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bu kapsamda Siltaş Marina Pendik projesinde satışa sunulan daire fiyatları 945 bin TL’den başlamaktadır.

Söz konusu olan projede brüt 95 metrekarelik 2+1 tip daireler 945 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 095 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 895 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 170 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Kaynarca Mahallesi’nde inşa ediliyor. Siltaş Marina Pendik projesi Aydınlı Caddesi’nde hayata geçiriliyor. Konut projesi Sahil’e 1 dakika,  Marina’ya 3 dakika, metroya 4 dakika mesafededir. Ayrıca proje yüksek hızlı trene 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, 3. Köprü bağlantı yoluna ise 17 dakikalık mesafededir. Pendik konut projesinde sinema, müzik odası, fitness salonu bilgi alanlar mevcuttur. Ayrıca yüzme havuzu, bisiklet parkuru, sauna, kafe kütüphane, kreş gibi alanlar mevcuttur.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0216 419 19 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version